2 Ocak 2008 Çarşamba

LAZER EPİLASYON VE BİLİMSEL GERÇEKLER

Lazer epilasyon uygulamaları ve bilimsel gerçekler:
Lazer epilasyon seansları arasında kıl kökünün gerekli olgunlaşma evresini tamamlaması beklenilmelidir.
Bilimsel bir lazer epilasyon merkezi tıbbi gerçeklere göre ve etik lazer epilasyon uygulaması yapmalıdır; ticari amaçlı kısa aralıklarla lazerli epilasyon seans uygulanmamalı, gerçekleşmeyecek sonuçlar vaat edilerek ve sözde garantiler ile hastalar yanıltılmamalıdır.

Vücut bölgeleri için ikişer ay ara ile ortalama 4-6 seans, yüz bölgesindeki daha ince kıllar için birer ay ara ile ortalama 6-12 lazer epilasyon seansı gerekecektir. Bu lazerle epilasyon seans sayıları kıl yapısına göre kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir.

Alexandrite lazer epilasyon sisteminden etkilenerek haraplanan kıl köklerinin daha sonraki yıllarda kıl üretmesi mümkün değildir. Etkin dozlarda uygulama yapılmalı, düşük lazer epilasyon dozları uygulanarak seans sayısının arttırılması gibi ticari yaklaşımlarda bulunulmamalıdır.
genellikle bir saat içinde, en fazla 12 saatte sitemizde epilasyon konusunda bulamadığınız bilgiler, lazer epilasyon hakkındaki tüm öneri ve şikayet mailleriniz cevaplandırılacaktır.

Epiderm lazer epilasyon sitemizde lazer epilasyon cihazları, lazer epilasyon fiyatları, lazer epilasyon zararları ve iğneli epilasyon hakkında bilgiler bulunmaktadır.







Epiderm Lazer Epilasyon istanbul Şubeleri: Epiderm Nişantaşı, Valikonağı cd. üzerinde Tümlab Laboratuarı Nişantaşı şubesinin üzerindeki giriş katında, Epiderm

Epiderm Lazer Epilasyon Nişantaşı, Bağdat cd. ve Bakırköy şubeleri jeneratör sistemleri ile elektrik kesintilerinden etkilenmez.


Epiderm Lazer Epilasyon merkezlerinde otopark sorunu yoktur

Hiç yorum yok: