2 Ocak 2008 Çarşamba

ELOS LAZER EPİLASYON

Lazer epilasyon merkezlerimiz birçok modern epilasyon yöntemini bünyesinde toplayarak etkili ve güvenli hizmeti hedeflemiştir.

Lazer merkezlerimizde cilt tipinize, uygulama yapılacak bölgeye ve kıl yapınıza göre uzman doktorumuzun seçeceği, Lazer, Elos ya da Mavi ışık epilasyon yöntemlerinden biri ya da bunların kombinasyonu ile epilasyon yapılmaktadır.

Size en uygun yöntem ve doz seçimi optimum sonuç için çok önemlidir.

Diode Lazer + Bipolar Radyofrekans (ELOS)
IPL + Bipolar Radyofrekans (ELOS)


Elos lazer epilasyon teknolojisi elektro optik sinerji anlamına gelmektedir. Bilinen diode lazer ve IPL sistemleri bipolar radyofrekansla güçlendirilmiş ve güçlü bir epilasyon kombinasyonu oluşturulmuştur.

Epilasyonda amaç kıl folikülü dediğimiz kılı üreten bölümü tahrip etmektir.

Bipolar radyofrekans kıl folikülünün tümünü hedefleyerek ısıtmakta ve bu alanda güçlü bir enerji dalgası oluşturmaktadır.Tam bu esnada uygulanan lazer yada IPL uygulaması folikülü güçlü bir şekilde tahrip etmektedir.

Radyofrekans uygulanacak lazer ve IPL dozunun azalmasına olanak sağlar. Bu sayede yan etki,ciltte rahatsızlık ve ağrı en aza indirgenir.

Diode lazerler oldukça iyi bilinen ve etkinliği birçok klinik çalışma ile ispatlanmış lazerlerdir.

Özellikle koyu cilt renkli kişilerde ve bazı bölgelerde diğer tüm lazerlere göre birçok avantajı vardır. ELOS teknolojisi ile etkinlik ve avantajlar güçlendirilmiştir.

IPL dediğimiz yoğun ışık kaynaklarının etkinlikleri lazerlere yakındır. Ayrıca cilt gençleştirme gibi uygulamalarda da kullanılmaktadır. ELOS teknolojisi ile bu yöntem de kombine tedavi olanağı bulmuştur.

Etkin bir hava ve kontak soğutma sistemi ile cilt maksimum korunmaktadır.

Cilt rengi, kıl rengi, kıl kalınlığı ve yapılan bölgeye göre değişmekle birlikte Ortalama 6 seansta bu teknoloji ile çok iyi sonuçlar alınmaktadır. Koyu cilt rengi olan kişilerde de diode lazerler güvenle kullanılmakta ve etkin sonuçlar alınabilmektedir.

Hiç yorum yok: