2 Ocak 2008 Çarşamba

Lazer Epilasyon Nedir ?

Vücutdaki istemeyen kılların lazer epilasyon yöntemi ile yok edilmesi dünya'da yaklaşık 20 yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu süre içinde Nd Yag, Alexandriate, Diode ve Ipl lazerler olmak üzere farklı jenerasyon lazerler geliştirilmiştir.

Lazer epilasyonun çalışma mekanizması milisaniyelik atışlarla uygulama yapılır.

lazer ışını kıldaki melanin pigmenti tarafından emilir ve çevre dokuya zarar vermeden kıl kökünü seçerek yoğunlaşır ısıya dönüşerek tahrip eder. İşlemden önce kıllar kısaltılır ve uygulamadan etkilenen kıllar 15 gün içerinde dökülür. Kullanılan cihazların cilde hiçbir teması olmadığından hijyen kaygınız olmaz soğutma sistemi ile acıyı hissettirmez. Hızı ve uygulama alanı ile kısa sürede işleminiz yapılır. Lazer epilasyonda kullanılan lazer sistemleri ND:yag lazer, Alexandraite lazer ve Diod lazer bulunmaktadır.

Esmerlerde Güneş, Solaryum sonrası Bronz tenlilerde etkin ve güvenli Epilasyon

Lazer Cihazlarımızın en önemli bir diğer özelliği esmerlerde ve bronz tenlilerde güvenli epilasyon sağlamasıdır. Kişinin cilt rengine göre hassas ayarlamalar yapılabilmekte böylece ışığa duyarlı esmer ve bronz tenlilerde hatta zencilerde dahi epilasyon işlemi yanık lekelenme riski olamadan güvenle uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok: