7 Şubat 2008 Perşembe

Lazer epilasyon

Lazer Epilasyon

lazer epilasyon hakkında bilgiler

Sorularla lazer epilasyon
Düşük enerjili lazer yardımıyla istenmeyen tüyler güvenli bir şekilde, kolayca yok edilebiliyor.
Hem kadınlar hem erkekler en önemli estetik sorunlarından biri olan aşırı tüylenme probleminden kurtulmak için asırlardır değişik yöntemler kullanıyor. Ancak ağda, traş ve kimyasal dökücülerle istenilen sonuçların elde edilmediği bir gerçek.

1 yorum:

izmite dedi ki...

işte epilasyon...

İstanbul Anadolu yakasında hizmet veren dermaline lazer epilasyon ve güzellik merkezi inde istenmeyen tüylerden arınma konusunda lazer epilasyonda son teknoloji
olan Alexandrite Epicare LPX lazer epilasyon cihazı kullanılmaktadır.
Bostancı, Kozyatağı Atatürk Caddesi ndeki Dermaline Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi nde konusunda uzman doktorlar tarafından yapılan muayene ile cilt tipi, kıl rengi, kıl kalınlığı ve yoğunluğu tespit edilir. Kişi tedavi şekli ve süreci hakkında bilgilendirildikten sonra tedaviye geçilir. Kullanılan Alexandrite Epicare LPX lazer epilasyon aleti sayesinde benzer sistemlere nazaran daha kısa sürede daha etkin sonuçlar alınır. www.dermalinelaser.com adresindende sürecler ve lazer epilasyon hakkında ayrıntılı bilgi elde edilebilir.
Dermaline Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezinde Botox Dolgu uygulamaları, bölgesel incelme, mezoterapi, medikal cilt bakımı , kimyasal peeling ,saç mezoterapisi,selülit tedavisi gibi uygulamalarda yapılmaktadır.
İstanbul Anadolu yakasında Bostancı Kozyatağında hizmet veren Dermaline Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi kullanılan Alexandrite Epicare Lpx lazer epilasyon cihazının soğutma sistemi sayesinde vücutta sadece lastik çarpmasını andıran anlık bir acı hissedilmektedir. Dermaline Lazer Epilasyon ve Güzellik merkezinde kullanılan Smart Screen teknolojisi sayesinde kişiye uygulanacak en uygun doz bilgisayar tarafından seçilidiğinden sonuçda maksimum fayda elde edilir. www.dermalinelaser.com adresinden alınacak online randevu ile dermaline lazer epilasyon merkezinde ücretsiz test seanslarına katılınabilir.
Bunun yanında 216 411 54 55 nolu telefondanda randevu alınabilir.